B&B Finca la Yuca

Fietsen?

Dan is Ontinyent de place to be!

Ontinyent is een geweldige bestemming voor fietsers, met talloze fietsroutes voor alle niveaus en prachtige uitzichten om van te genieten. Of je nu een fan bent van off-road, of gewoon van een ontspannen rit door het platteland wilt genieten, Ontinyent biedt voor elk wat wils. Mountainbikers kunnen hier zeker hun hart ophalen. Met steile hellingen, smalle paden en ongerepte landschappen, bieden de bergen rond Ontinyent uitdagende en adembenemende mountainbike-routes. 

Bij B&B Finca la Yuca zijn 2 elektrische fietsen te huur. ( € 17,50 / dag/ per fiets) Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten fietsen te huren in of nabij Ontiyent zodat fietsers van alle niveaus en leeftijden kunnen genieten van de prachtige fietsroutes. 

Enkele tips, zorg ervoor dat je genoeg water, zonnebrandcrème en een hoed meeneemt om jezelf te beschermen tegen de zon. Als je van plan bent om off-road te fietsen, is het belangrijk om een helm en beschermende kleding te dragen. Geniet van de zon op je gezicht, de wind door je haren en de adembenemende uitzichten tijdens een onvergetelijke fietstocht in deze prachtige regio van Spanje.