B&B Finca la Yuca

Andere activiteiten

Ontinyent is niet alleen een perfecte bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers, maar heeft ook een zeer rijke cultuurhistorische geschiendenis. In Ontiyent zijn meerder musea. Zo kun je een bezoek te brengen aan het textielmuseum (MUSEO DEL TÈXTIL DE LA COMUNITAT VALENCIANA) waar je meer te weten komt over het textielerfgoed. (toegang is gratis)

Wist je trouwens dat ook voor motorrijders die graag prachtige landschappen en kronkelende wegen willen verkennen Ontiyent een gewelige omgeving is?. De omliggende bergen en natuurparken bieden geweldige routes voor motorrijders, met adembenemende uitzichten en uitdagende wegen. 

Als je op zoek bent naar een geschikte plek om te overnachten, dan is B&B Finca la Yuca een uitstekende keuze. Deze accommodatie ligt in Ontinyent en biedt comfortabele kamers, een groot zwembad, een barbecueplek en parkeergelegenheid voor motorfietsen. Na een lange dag rijden kan je ontspannen en genieten van de rustige omgeving van de accommodatie. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke motorrit of een ontspannen verblijf in de natuur, Ontinyent en B&B Finca la Yuca hebben het allemaal te bieden.